Citizen Kino projektet och vad som händer i livet

En del av mina tusen följare kanske undrar vad jag gör just nu? Det kan jag svara på! Ne men seriöst, det är nämligen så här. Jag skriver fortfarande om film och filmskapande generellt men denna blogg är bra och så men inte riktigt vad jag vill ha. Jag vill ha något seriösare, något som kanske ger ett litet mer seriösare intryck. Så en vän till mig på den kursen jag gick i under våren kläckte ut sig en väldigt bra idé. Varför inte skapa en hemsida där vi kan skriva om film tillsammans och där den är inriktad mot lite mer diskussioner om film och filmskapande. Idén har nu utvecklas och nu den 6e juni startade vi upp Citizen Kino.

 

Det är en filmsida som fungerar ungefär som den här med vimeo klipp som dyker upp som jag gillar, men den har också krönikor, diskussioner och framförallt de vi pushar på, podcast om just film. Poängen med sidan är att vi kombinerar lite vad jag och han gjorde vid sidan om till en hemsida. Så nu är vi fyra personer med olika filmsmak som diskuterar film, skriver inlägg, publicerar lite nyheter och gör de vi alla gjorde fast på olika håll. En gemensam hemsida helt enkelt.

 

Så nu är den igång och vi har redan gjort den första podcast inspelningen som kommer upp i dagarna. Mer kommer det att bli. Jag är riktigt pepp på hur den utvecklingen kan ske. Jag tror att den kanske kan ge något lite mer än den här sidan.  Denna sida kommer med andra ord att sluta vara typ. Den kommer existera som ett minne i webb 2.0 träsket. Den försvinner inte helt men uppdateringarna kommer att göra det. Jag kommer att fortsätta på andra håll, med Citizen kino men också med min egna film/foto blogg, som denna blogg skulle typ vara men blev istället mer en dump blogg på sköna videos jag hittade på nätet. På den sidan (som är på gång) kommer mina bilder jag tar att publiceras, som mitt egna portfolio typ. (som jag också har på en sida, fattar ni hur spretigt allt är?) Dessutom kommer jag skriva om mina filmprojekt och vad som hände bakom just de projektet. Den tråkiga sidan av filmskapande. Dessutom kommer sidan vara lite mer  personlig än denna, där ni kan följa mig med de projekt som jag håller på med. Om ni nu tycker de är intressant. Så foto film och och kulturprojekt kommer min nya hemsida att kretsa kring. Den dyker väl upp i sommar om allt går vägen.

 

De jag kan säga er nu är att något stort sker med just filmprojekt och en grej i Mariestad, om allt går vägen. Ska iväg på ett möte idag om detta. Ska bli spännande och se hur det kommer att utvecklas. Men tills dess tycker jag att ni ska palla er in och följa Citizen kino! Vi ses

 

 

Hemsida: http://citizenkino.se/

Twitter: @citizenkino

facebook: Citizen kino


RSS 2.0