Vad förväntar ni er? Jag har tenta snart!

Fucking jävla sals-tenta står inför dörren. ångest? Nja men ändå lite irriterad över att det måste vara en sals-tenta. Jag tror seriöst att all ångest som folk har haft i den salen, all den ångesten har manifesterats till någon farlig demon av något slag, som sakta suger ut ens vilja att leva.

 

Det är därför jag är lite away from life at the moment..

 

Återkommer med mer intressanta videos och annat skit.... enligt mig i alla fall.

 

 

föresten, vinjetten är snart klar.


DIY - IKEA style!

Det behöver inte vara dyrt för att göra en kamerarigg!

mer information hur han gjorde kan ni läsa här!

Ikea DIY DSLR Shoulder mount from Cris Knight on Vimeo.


Mighty Antlers

Mighty Antlers from The Animation Workshop on Vimeo.


Tredje brevet - Måste ses!

The 3rd Letter from grzegorz jonkajtys on Vimeo.


Kanske ska skriva nått om Canons 600D?

Har som sagt inte skrivit på ett tag och det är mest för att jag har väldigt mycket att göra nu. Är som sagt producent för föreningens projekt samt att jag håller på med Coffee Cake och  pluggar. Men men, under den tiden så annonserade Canon att de ska släppa en ny kamera model, nämligen 600D.


Så vad är detta då? Jo i princip en 550D mixad med en 60D och med ett pris på ca 9000kr. bild processorn är tyvärr 2 år gammal, exakt som 550D's och 7D. Den har alltså i princip inte uppdaterat sig på två år. Dock gillar jag den ändå. Den har några trevlig specifikationer, som flipskärmen och mycket stabilare hus. Men var det värt att göra en helt ny kamera modell för detta? Jag hade gärna velat se någon mer drastisk uppdatering. Skita i spegelreflexen kanske? Förbättra filmningen?


Oavsett detta så är det väl ett hyfsat bra köp, om man är intresserad. Ska bli kul att se några video med denna när den kommer i Mars. Den är lätt värt köpa om folk funderar på att köpa en 60D. Den kameran har verkligen tappat sin funktion överhuvudtaget. 600D trumfar, enligt mig 550D då den har flipskärmen och lite uppdaterad software. Men det är väldigt lite faktiskt för att wowa mig. Men kanske ni lyckas nästa gång Canon?

Coffee Cake - Teasern är inspelad!

Idag var en intressant dag då vi spelade in första teasern till Cofee Cake Production. Kommer lägga upp bilder på det där snart, men har fixat denna ikväll.

 

 

 

 


RSS 2.0