Ännu mer bilder från "Bunkern"

Nu har jag äntligen kommit tillbaka från vårat besök på den inspelningsplats vi har valt till höstprojektet. Faktiskt bara 12 min från Vasaplatsen!

 

Detta är liksom själva skyddsrummet med massa förråd. Ganska långsmalt rum som är väldigt "trevligt"

 

Detta är taget från andra sidan rummet från den förra bilden. Finns lite mer utrymme. Till vänster om bilden finns dom stora ståldörrarna.

 

Detta är då till vänster från förra bilden med den ståldörren som är minst. Har typ hakar som stänger igenom rummet. rummet bakom ståldörren är det ett utrymme som man kanske kan ha som en "luftsluss" som på rymdstationer tex. Till vänster om den finns den stora dörren.

 

Här är "luftslussen" med den stora dörren till höger som man kan dra igen och vrida på rattarna så att man låser hela rummet.

Detta är då den stora ståldörren och utanför är då egentligen vanlig källare med massa gångar och cykelställ etc.

 

Närbild på dörren.

 

En vanlig källargång till pingis-rummet som egentligen är utanför skyddsrummet men som man faktiskt kan ha i filmen. Både gången och pingis-rummet.

 

Pingis-rummet med träningsmaskiner.

Rummet är betydligt större än själva skyddsrummet.

 

Så det är så det ser ut. Man kan teknisk sätt få med pingis-rummet med lite kamera trix. vi får se hur vi gör med det men jag gillar verkligen hur hela skyddsrummet är uppbyggt.


Kommentarer
Postat av: samikorpela

Tjänst: kan du inte göra ett album och lägga bilderna på fiffis facebookgrupp? På så sätt kan alla ta del av bilderna utan att behöva leta upp din blogg.Kul att du tyckte om min källare:)

2010-10-07 @ 12:07:20
URL: http://samikorpela.blogg.se/
Postat av: william

Visste inte riktigt hur man la upp bilderna på fiffi dock så ligger dem i droppboxen som alla kan ta del utav dem. skrev det på fejjan,. Men ska kolla hur man slänger upp dem där-.

2010-10-07 @ 13:29:22
URL: http://indiefilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0